Rapoarte de activitate

26 ian 2016

VEG4EGG _ Proiect Eureka traditional Contract nr. 330E / 20.11.2013

Valorificarea subproduselor rezultate de la fabricarea vinului in calitate de antioxidanti naturali pentru retetele gainilor ouatoare imbogatite in acizi grasi polinesaturati Director proiect: Ing. Vasile   BUNDUC Noiembrie 2014 RAPORT STIINTIFIC SI TEHNIC – ETAPA a IV -a Obtinerea, caracterizarea si evaluarea experimentala ,,in vivo” a unor extracte din samburi de struguri (VEG_GSE), folosite ca aditiv […]

citește mai mult
03 sep 2015

VEG4EGG _ Proiect Eureka traditional Contract nr. 330E / 20.11.2013

Rezumat Pe parcursul etapei a III-a s-au desfasurat urmatoarele activitati: Analiza tehnico economica a rezultatelor obtinute in experimentele desfasurate la nivel de microtest de catre Partenerul 1 (IBNA Baltesti) si selectarea solutiei nutritionale (FNS1) care a produs cele mai bune rezultate tehnice. Experiment la SC Avicola SA pentru implementarea retetei FNS1 optimizata din punct de […]

citește mai mult
06 mai 2015

VEG4EGG _ Proiect Eureka traditional Contract nr. 330E / 20.11.2013

PROIECT Valorificarea subproduselor rezultate de la fabricarea vinului in calitate de antioxidanti naturali pentru retetele gainilor ouatoare imbogatite in acizi grasi polinesaturati Director  proiect Ing. Vasile   BUNDUC Noiembrie 2014 RAPORT  STIINTIFIC SI TEHNIC – ETAPA a II -a Evaluarea experimentala ,,in vivo” a unui subprodus de tip tescovina fermentata folosit ca aditiv antioxidant in furajele […]

citește mai mult
06 mai 2015

VEG4EGG _ Proiect Eureka traditional Contract nr. 330E / 20.11.2013

  PROIECT Valorificarea subproduselor rezultate de la fabricarea vinului in calitate de antioxidanti naturali pentru retetele gainilor ouatoare imbogatite in acizi grasi polinesaturati Director  proiect Ing. Vasile   BUNDUC Mai 2014 RAPORT  STIINTIFIC SI TEHNIC – ETAPA a I -a Studii multidisciplinare privind posibilitatile si modalitatile tehnice de obtinere a unor furaje pentru gaini ouatoare bogate […]

citește mai mult