Responsabilitate

Siguranţa oamenilor şi a produselor noastre

Pentru noi, sustenabilitatea nu se limitează la emiterea unui raport pe care oamenii să îl citească, ci reprezintă îmbunătăţiri continue în modul în care facem afaceri şi împărtăşirea acestui progres cu oameni care sunt interesaţi.

În Grupul AGRICOLA, credem în „a face ceea ce trebuie în toate aspectele afacerii noastre”, astfel încât compania noastră să existe pentru mulţi ani de acum înainte. Sustenabilitatea implică clădirea responsabilităţii şi a răspunderii în tot ceea ce întreprindem.

Ne îndreptăm atenţia spre patru domenii cheie: Oamenii, Planeta, Profitul şi Produsele.

În aceste domenii sunt incluse aspecte importante precum: siguranţa alimentară, siguranţa şi sănătatea angajaților, conservarea apei, a energiei şi bunăstarea animalelor. Implică de asemenea şi o atenţie sporită asupra menţinerii profitului la un nivel care să susţină eforturile noastre sociale, de mediu şi de dezvoltare a produselor.

Cele mai importante priorităţi se referă la siguranţa oamenilor şi a produselor noastre.

Acesta este motivul pentru care avem peste 2.800 de angajaţi conștienți de importanța siguranţei alimentelor şi asigurarea calităţii, cu ajutorul cărora continuăm să explorăm modalitaţi de a îmbunătăţi procesele, procedurile şi tehnologia de care dispunem.