„Puiul familist” rezolvă certurile de la masă

Bucuresti, 20 august 2009 – Conform unui studiu iniţiat în rândul consumatorilor de către Agricola Bacău, motivele disputelor frecvente în familie se rezumă uneori la „cine pune mâna pe telecomandă”, „cine intră primul la baie” sau „cine renunţă la copanul de pui.” .

Agricola Bacău lansează în premieră un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui: Puiul familist ce se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare: cu două pulpe pentru copii şi două pentru părinţi.

Atunci când vine vorba de masa în familie, părinţii au un comportament altruist în raport cu copiii, cedându-le mereu cea mai bună parte dintr-un fel de mâncare sau împărţind propria porţie cu ei. „Intr-o familie cu peste trei membri, copiii de obicei îşi dispută mâncarea între ei din dorinţa de a fi mereu pe primul loc, în timp ce părinţii îşi sacrifică din porţia lor pentru a-i mulţumi.” spune Edmond Dumitru, psiholog.

Puiul familist a fost conceput special pentru nevoile unei familii cu doi copii, plecând de la datele statistice înregistrate după anul 1990, care indică mărimea medie a unei gospodării din România la 3,07 membri, în timp ce familiile cu doi copii reprezintă 35,2% din totalul acestora.

Este pentru prima oară când o astfel de ofertă intră pe piaţă, noul produs incluzând într-un singur pachet un pui cu patru pulpe, atât pentru părinţi cât şi pentru copii. De acum, mamele pot găti mai multe feluri de mâncare dintr-un singur pui şi toţi membrii familiei se pot bucura de calitatea şi gustul produsului oferit de Agricola Bacău.

Puiul familist este rezultatul îmbinării experienţei şi tradiţiei cu inovaţia specialiştilor Agricola Bacău în scopul realizării de noi reţete şi forme de ambalare pentru o alimentaţie echilibrată şi potrivită stilului de viaţă al consumatorului.

„La Agricola Bacău suntem mereu cu un pas înainte pentru consumatorii noştri. In ultimii ani am lansat formule inovatoare şi sofisticate de prezentare a produselor care se bazează pe un studiu atent al nevoilor şi obiceiurilor celor care ne cumpără. Puiul familist este un astfel de produs conceput cu grijă şi din grijă faţă de consumatorii noştri şi familiile lor. Ne dorim ca oamenii care vin să ridice produsele noastre din raft să se bucure atât de calitatea şi gustul lor, cât şi de un moment armonios la masă, în familie.” declară dl. Grigore Horoi, preşedintele Grupului de firme Agricola Bacău.

Puiul familist de la Agricola Bacău este deja prezent în oferta reţelelor de tip hiper şi supermarket, cash&carry şi discounter.
CONTACT PRESĂ:

Cristian CĂLIN
Corporate PR Manager Agricola Bacău
e-mail: pr@www.agricola.ro
tel: 0743 108 459

Sabina ŞTIRB
GMP PR
e-mail:sabina.stirb@gmp.ro
tel:0746 266 832
xxx

Agricola Bacău, lider pe piaţa cărnii de pasăre din România, oferă din 1992 produse de cea mai înaltă calitate pregătite cu grijă şi pasiune, g arantând clienţilor săi o alimentatie sănătoasă şi echilibrată.

Dotată cu sistem şi flux de productie integrat, Agricola Bacău realizează întregul proces al producţiei de carne de pui, de la producerea nutreţurilor combinate şi creşterea păsărilor la procesarea şi comercializarea cărnii, produselor din carne şi ouălor pe piaţa internă şi la export.

Portofoliul de produse al companiei include produse din carne de pasăre, semipreparate şi produse pre-gătite, preparate fierte şi afumate, salamuri crude uscate si ouă.

Grupul de firme Agricola Bacău include companiile Agricola Internaţional, Aicbac (cresterea vacilor de lapte), Suinprod (reproducerea şi îngraşarea porcilor), Conagra (fabrica de preparate din carne fierte-afumate), Salbac Dry Salami (fabrica de salamuri crud-uscate), Europrod (fabrica de semipreparate şi produse pre-gătite din carne), Comcereal (achiziţia de cereale).