Suntem meşterii care cinstesc clientul

Salbac este astăzi cea mai importantă gospodărie unde se obțin salamuri crud-uscate din România: a depăşit pe oricine la acest capitol, iar Salamul de Sibiu AGRICOLA este lider incontestabil în România, de vreme ce peste 53% din piață îi aparține.

Salamurilor noastre alese li se alătură și specialitățile fiert-afumate, făcute din cea mai proaspătă carne de pui, porc, oaie şi vită de la fermele AGRICOLA. Încă din 1976, la Salbac folosim tehnologia produselor crud-uscate cu mucegai cât şi timpul de maturare îndelungat. E drept că de-a lungul anilor am schimbat lemnul de stejar cu inoxul, însă rețeta, meșteșugul și gustul Salamului de Sibiu AGRICOLA autentic sunt neatinse – parte a tezaurului nostru de preț.

Şi aşa-i, la urma urmei, cu toate cele de-ale gurii pe care le facem la Salbac. De când ne ştim, n-am contenit să uimim cu salamurile crud-uscate ori cu cele fiert-afumate. În ambalaje şi gramaje din cele mai variate, păstrând gustul tradiţional sau oferind plăcerea de a încerca sortimente noi, specialităţile fine şi savuroase AGRICOLA au câştigat încrederea tuturor, permiţându-i tradiției și prospeţimii să vorbească de la sine.

Credem cu tărie că atunci când oamenii sunt cei care te alimentează zi de zi cu energia de a inova, trebuie, la rândul nostru, să-i alimentăm cu energia celor mai proaspete şi sănătoase preparate gospodăreşti, alese pe sprânceană.

Înclinaţia firească spre inovaţie ne-a ajutat să creăm de-a lungul vremii brand-uri puternice, răsplătite cu zeci de premii şi apreciate de sute de comercianți români. Dintotdeauna, le-am oferit cumpărătorilor mai mult decât produsele noastre – prin ele, le-am oferit gustul autentic al preparatelor de gospodărie tradiţionale, prospeţime şi sănătate. În fond, asta ar face orice familie de gospodari români, iscusiţi şi responsabili.

Asta facem noi. Salbac. Neam de gospodari.

Află mai multe