Puii AGRICOLA au 2 virtuţi recunoscute: calitatea şi pregătirea practică. În ce priveşte calitatea, la AGRICOLA producem zilnic cea mai proaspătă și sănătoasă carne de pui. Nu e fală, însă ne permitem să afirmăm acest lucru, pentru că producem în gospodăria noastră toate cele trebuincioase, de la nutreţuri până la puiul de o zi şi până la verificarea grijulie a păsărilor de către medicii veterinari.

În plus, pe porţile fermelor noastre ies zilnic pui viguroși, gata de a fi pregătiți pe mesele românilor.

Calitatea puilor AGRICOLA este certificată şi de validarea bucătarilor profesionişti din întreaga lume. „Cel mai calificat juriu din lume”, după cum îl numeşte Institutul de Testare a Calității Gustului de la Bruxelles (ITQI), a acordat în 2014, 2016 și 2018 Puiului Fericit AGRICOLA 2 stele de aur și calificativul «gust remarcabil», precum și dreptul de a purta pe etichetă marca ITQI vreme de 3 ani.

În ceea ce priveşte pregătirea practică, am creat o gamă de carne de pui care poate fi preparată în bucătărie, fără prea mare efort. Oamenii din ziua de astăzi nu mai dispun de timp precum odinioară părinţii noştri, aşa că ne adaptăm continuu produsele la nevoile și așteptările cumpărătorilor. Cel mai bun exemplu este gama Ușor de gătit care vine în întâmpinarea celor care pregătesc masa eliminând toate etapele de tranșare, porționare sau feliere a cărnii.