Grupul Agricola in presă

Suntem un grup de gospodarii strâns unite, care lucrează laolaltă pentru a le oferi românilor prospețimea produselor din gospodărie, așa cum au cunoscut-o de când lumea și așa cum înca o râvnesc.

Suntem primul si singurul grup de firme din România care oferă carne de pasăre, salamuri crud-uscate si preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals si semipreparate, ouă si praf de ouă la cele mai ridicate standarde de siguranța si neîntrecuta prospetime.

Pentru noi, prospețimea e de aur, așa ca ne mândrim cu faptul ca strabate întregul nostru lan de producție – de la animalele crescute în siguranță ți cu simt de raspundere pâna la ingredientele de soi pentru preparatele care ne poartă numele si renumele de mai bine de jumatate de veac.

Pentru că, de peste 50 de ani, hranită cu responsabilitate si multă sarguință, gospodăria noastră a obținut mai mult ca oricine. Am reușit sa punem la lucru, laolalta, tradiția si valorile înaintașilor, tehnologia modernă în care am investit continuu si ambiția de a menține prospețimea si calitatea produselor noastre. Noi, Agricola am definit astfel un nou etalon al bunăstării alimentare, am introdus modelul afacerii responsabile în firea românilor gospodari, am inovat pe piața cărnii si a preparatelor din carne de cea mai bună calitate si am cârmuit neostenit oameni, ca un mentor adevărat.