Lucica Benedic este noul director general al diviziei de semipreparate Agricola Bacău

Bacău, 23 martie 2012: Începând din această săptămână, Lucica Benedic este noul director general al companiei Europrod SA Bacău, firmă din cadrul Grupului Agricola specializată în semipreparate din carne şi produse tip ready-meal din carne şi vegetale.

Lucica Benedic, economist de profesie, are are un master în contabilitate şi informatică de gestiune şi urmează în prezent cursurile de management CODECS – The Open University. Ea vine pe această poziţie după ce, în perioada 2010 – 2012, a ocupat funcţia de Şef al Departamentului Controlling din cadrul Agricola Bacău, înfiinţat în vederea construirii şi implementării unui model unic de raportare declinat pe fiecare linie de bussines, ulterior reorganizării grupului de firme în 2009.

Cele mai importante activităţi derulate au fost planificarea şi alinierea obiectivelor strategice şi operaţionale, precum şi generarea de planuri de acţiune. De asemenea, Lucica Benedic a avut atribuţii de monitorizare a performanţei fiecărei companii din Grupul Agricola, analiza rezultatelor obţinute şi raportarea acestora către echipa de management executiv..

Anterior, între anii 2006 -2010, Lucica Benedic a ocupat poziţia de Administrator de Costuri şi Gestiuni în cadrul departamentului de Vânzări Agricola Bacău.

„Obiectivele mele legate de Eurorpod vizează în primul rând dezvoltarea business-ului şi generarea de profit” – a declarat Lucica Benedic.

Europrod SA este compania din Grupul de firme Agricola Bacău care produce şi comercializează sub brandul Agricola semipreparate şi produse tip ready-meal. Această grupă de produse Agricola Bacău şi-a menţinut anul trecut, cumulat, o cotă de piaţă de 19% şi poziţia de lider în categorie. De asemenea, în 2011 faţă de 2010 vânzările de semipreparate au crescut cu 11% în volum, respectiv cu 19% în valoare.
Pentru detalii:
Cristian Călin – Corporate PR Manager , pr@www.agricola.ro , 0743 108 459