Gustul care face bine copiilor

O alta preocupare AGRICOLA, la care a subscris imediat Chef Cezar, este modul in care mananca copiii cu problem de sanatate internati la Spitalul de Pediatrie Bacau. Asa s-a nascut al doilea proiect de responsabilitate sociala promovat de companie: Gustul care face bine

In cadrul acestui proiect, au avut loc vizite de lucru în bucătăria secției de Pediatrie a SJU Bacău pentru a înțelege condițiile de lucru, limitările de buget, normele legislative în care se pot face schimbările propuse (dotarea bucătăriei, investiția în trainuirea personalului și upgradarea rețetelor, veselă nouă și renovarea sălii de mese).

După analizarea meniurilor, discuții cu personalul responsabil de pregătirea și servirea mesei copiilor și însoțitorilor, Chef Cezar a intrat în bucătărie alături de personalul spitalului.

În această primă experiență comună a încercat să găsească metode de îmbunătățire a meniului și gustului mâncării, experimentând cu diferite condimente și tehnici de preparare.

În etapa următoare, meniul gândit de Chef Cezar pentru micuții pacienți va fi propus spre dezbatere și implementare personalului responsabil cu pregătirea, aprovizionarea și achiziția.

De asemenea AGRICOLA a demarat procesul de achizitie pentru echipamentele cu care urmeaza sa fie dotata bucataria Sectiei de Pediatrie, agreate în această etapă a proiectului și a fost evaluat necesarul de investiție pentru renovarea sălii de mese.

AGRICOLA  a agreat împreună DSP condițiile în care se poate schimba vesela din Secția de Pediatreie, urmând să fie primite soluțiile finale și adecvate de la distribuitorii de echipamente HORECA.

Acest proiect se va prelungi in anul 2020, in contextual in care cladirea spitalului de Pediatrie Bacau intra intr-un proces de reconsolidare/ renovare.