Zilnic, AGRICOLA produce cea mai proaspătă carne de pasăre din ţară.

Fiindcă ştim că tot ce pregăteşti cu mâna ta e mai sigur decât din mâna altuia, la AGRICOLA luăm toate cele trebuincioase doar de la noi din “ogradă”.

Din zori de zi, de la cântatul cocoşului şi până la apusul soarelui, gospodarii AGRICOLA au grijă de reproducţia şi incubaţia puilor, de hrănirea lor cu nutreţuri atent selecţionate, de fiecare nouă generaţie de păsări şi de felul în care specialiştii veterinari se preocupă de animale.

Din abatorul nostru ultra-modern, complet automatizat şi securizat, ies zilnic cărnuri proaspete, ambalate atrăgător, pentru cele mai variate şi pretenţioase pofte.

Lanţul de producție

Prin introducerea în lanţul de producţie a fabricii de nutreţuri combinate, a fermelor AGRICOLA şi abatorului de păsări am reuşit să construim mai mult decât un proces integrat de producere a celor mai proaspete cărnuri de pui; ne-am asigurat că promisiunea prospeţimii este prezentă în fiecare etapă de producţie.

În fiecare an, fabrica de nutreţuri produce circa 82.000 tone de hrană pentru păsările noastre, după 30 de reţete proprii, cu cereale de primă clasă.

Zilnic, 100.000 de capete de pui sunt livrate. Cele 4 ferme specializate în reproducerea păsărilor, cele 15 ferme pentru creşterea lor şi abatorul de păsări ultramodern asigură împreună livrarea acestei cantităţi, în condiţii de siguranţă, sănătate şi prospeţime excelente, verificate de medici veterinari pricepuţi.

Întregul lanţ de producţie se desfăşoară cu ajutorul celor mai moderne tehnologii, în mod complet automatizat şi în condiţiile stricte de siguranţă alimentară impuse de cele mai noi standarde ale Uniunii Europene.