Grup de gospodării

De la prepararea nutreţurilor pentru animale până la pregătirea şi comercializarea cărnii proaspete, a preparatelor din carne, semipreparatelor și ouălor, totul capătă formă şi gust direct în gospodăria noastră.

Fermier

Fermierii noștri îngrijesc, în toate fazele de creștere, fiecare generație de păsări, astfel încât gustul și prospețimea cărnii care ajunge pe masa oamenilor să fie pe măsura așteptărilor, adică desăvârșite.

Meșter

Meșterii de la Salbac desăvârșesc prin măiestria lor cele mai căutate soiuri de salamuri crud-uscate. Liderul incontestabil este Salamul de Sibiu AGRICOLA, iar alte specialități delicioase sunt cele fiert-afumate, din carne proaspătă de pui si de porc, adusă direct din fermele noastre.

Bucătar

Dacă ai o viață activă, gătim noi pentru tine! Produsele ready-meals și semipreparatele de la Europrod sunt avantajoase și la mare căutare pentru timpul scurt și modul comod de preparare. Unde mai pui că sunt și delicioase!

Gospodar

La Avicola Lumina avem în gospodărie și o casă bună pentru găini ouătoare crescute la sol și în libertate, de unde obținem ouă proaspete de primă clasă. Iar la solicitarea patiserilor și cofetarilor livrăm cel mai gustos praf de ouă.

Gazdă primitoare

Fie că eşti client şi vrei să lucrezi cu noi, fie că eşti cumpărător şi vrei să te înfrupţi din bunătățile noastre, AGRICOLA e mereu bucuroasă de oaspeţi!