Puii AGRICOLA au 2 virtuţi recunoscute: calitatea şi pregătirea practică. În ce priveşte calitatea, la AGRICOLA producem zilnic cea mai proaspătă și sănătoasă carne de pui. Nu e fală, însă ne permitem să afirmăm acest lucru, pentru că producem în gospodaria noastră toate cele trebuincioase, de la nutreţuri pana la puiul de o zi şi până la verificarea grijulie a păsărilor de către medicii veterinari.

În plus, pe porţile fermelor noastre ies zilnic pui viguroși, gata de a fi pregătiţi pe mesele românilor.

Calitatea puilor AGRICOLA este certificată şi de validarea bucătarilor profesionişti din întreaga lume. „Cel mai calificat juriu din lume”, după cum îl numeşte Înstitutul de Testare a Calității Gustului de la Bruxelles (iTQi), a acordat în 2014 Puiului Fericit AGRICOLA 2 stele de aur și calificativul «gust remarcabil», precum și dreptul de a purta pe etichetă marca iTQi vreme de 3 ani.

În ceea ce priveşte pregătirea practică, am creat o gamă de carne de pui care poate fi preparată în bucătărie, fără prea mare efort. Oamenii din ziua de astăzi nu mai dispun de timp precum odinioară părinţii noştri, aşa că ne adaptăm continuu produsele la nevoile și așteptările cumpărătorilor. Cel mai bun exemplu este Puiul Antistres, care se găteşte direct în tăviţa specială în care este comercializat, făra a fi necesare alte operaţiuni. De asemenea, gama Usor de gatit vine în întâmpinarea celor care pregătesc masa eliminând toate etapele de tranșare, porționare sau feliere a cărnii.