În fiecare zi, bunătăţile realizate de noi ajung pe mesele milioanelor de europeni, ducând cu ele calitatea şi tradiţia bunilor gospodari români.

Calitatea preparatelor noastre a găsit apreciere şi peste hotare. De ani buni, suntem primiţi cu căldură în spaţiul schimburilor intracomunitare, produsele noastre ready-meals şi semipreparate gâsindu-şi mare preţuire pe mesele şi-n rândul obiceiurilor sănătoase ale europenilor.

Carnea proaspată de pui AGRICOLA ajunge în ţări precum Marea Britanie, Germania, Franţa, Olanda şi Grecia.

În 2015 carnea de pui a fost exportată în proporție de 13% din productia obtinuta in ferme proprii, in principal in zona euro : Marea Britanie, Franta, Austria, Germania, Italia, Malta dar si extracomunitar, in Macedonia si Kosovo. De asemenea, 23% din producţia de semipreparate de la Europrod a plecat în ţări precum Franţa, Danemarca, Marea Britanie, Malta. La salamurile crud-uscate produse la Salbac exporturile in 2015 au fost de 8%,iar la salamurile fiert-afumate exporturile in 2015 au fost de 19.6%, principalele pieţe de desfacere fiind Spania, Italia, Marea Britanie, Austria, Franta, Grecia.