EXCLUSIV AGRICOLA – marea provocare pentru cunoscători

Bucureşti, 28 mai 2013: Lider detașat în segmentul Salam de Sibiu pe piața din România, brandul Agricola i-a răsfățat în ultimii ani pe cei mai pretențioși consumatori ai săi – «exploratorii de gusturi» prin lansarea unor produse de excepție, inovatoare, unice in segmentul de vârf al salamurilor crud-uscate. Astfel, sunt apreciate în orice moment al zilei Cârnații Sticks și Cârnații Sticks Picanți, iar cu ocazia Sărbătorilor de Paște și Crăciun fac deliciul cunoscătorilor Edițiile de Colecție ale Salamului de Sibiu, cu Coniac sau cu Vin Roșu.

EXCLUSIV-BEAUTYSHOT
Iată că meșterii de la Salbac au lansat în această lună, sub brandul Agricola, o mare provocare dedicată iubitorilor celor mai rafinate sortimente de salamuri și specialități din carne. Iar pentru că noul produs ridică ștacheta calității pe piața salamurilor crud-uscate, pentru că este considerat de făuritorii lui drept cel mai bun, pentru că este dedicat oamenilor cu un caracter puternic, care prețuiesc inovația, acesta poartă denumirea: EXCLUSIV – AGRICOLA.

„Denumirea a rezultat ca urmare a calității de excepție a produsului. Este un produs de nişă, poziționat premium-plus şi am încredere că vom dezvolta această gamă de produse care sunt caracterizate în pirmul rând de o secțiune cu un mozaic mai mare, mult mai pronunţat. Produsul este disponibil, deocamdată, în magazinele Agricola şi mai multe conturi internaţionale, însă îl vom lista și în delicaterii. Pe eticheta produsului scrie că: «EXCLUSIV AGRICOLA dăruiește ochiului culoarea naturală ca să o vadă, nasului mirosul îmbietor ca să-l simtă și mai cu seamă impune limbii savoarea nemaipomenită ca s-o guste». Vă asigur că nu sunt cuvinte exagerate și sunt convinsă că toți consumatorii noștri avizați, adevărații cunoscători, vor aprecia acest produs”, a declarat Angelica Șmil, Director General al firmei Salbac – companie din Grupul Agricola.

Noul produs poate fi considerat plăcere la cote maxime, după cum spun cei care l-au creat, părinții Salamului de Sibiu AGRICOLA. Aceștia vorbesc despre o experienţă provocatoare, care pune la încercare simțurile din toate perspectivele: vizual, olfactiv, gustativ. Este un produs de tip salam crud-uscat de excepţie, cu arome mediteraneene subtil induse de condimente fine, naturale, îmbrăcat în membrană naturală și mucegai nobil.
Batonul EXCLUSIV AGRICOLA are circa 300g, iar prețul de raft recomandat este de 80 lei/kg.
„Dacă în anul 2008 Salbac comercializa 257 de tone Salam de Sibiu AGRICOLA, la finalul anului trecut vânzările au atins 612 tone, iar pentru 2013 se estimează vânzări de 671 de tone. Iar dacă la Salamul de Sibiu vorbim de triplarea volumelor, per ansamblu, vânzările de salamuri crud-uscate AGRICOLA s-au dublat în ultimii 5 ani, iar astăzi suntem lideri la această grupă de produse. Asta ne determină cu atât mai mult să fim alături de consumatorii noștri cei mai exigenți, cărora le vom oferi periodic produse noi, inovatoare, pe măsura așteptărilor lor.
Din punct de vedere al business-ului, pentru anul în curs ne-am propus o creștere cu 15% a cifrei de afaceri și creșterea exporturilor la 10% din cifra de afaceri, de la 4 procente cât au reprezentat anul trecut” – a precizat Angelica Șmil.