VALORI AGRICOLA

Cultura noastră organizațională izvorăște din valorile în care credem, pe care le prețuim, în spiritul cărora trăim și acționăm zi de zi în relația cu angajații noștri, partenerii și consumatorii produselor noastre:

REPUTAȚIA
SPIRITUL DE FAMILIE
CURAJUL DE A INOVA
PASIUNEA PENTRU LUCRUL BINE FĂCUT

Prețuim oamenii, de aceea în cultura noastră este prezent spiritul de familie, o familie care învață continuu, o familie deschisă către NOU, în care fiecare membru este important și respectat pentru ceea ce face.


REPUTAȚIA

Suntem păstrătorii devotați ai unei afaceri sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung. Respectăm tradiția și valorile transmise nouă de predecesori. Îi tratăm pe angajați, acționari și parteneri cu respect și onestitate. Ne respectăm promisiunile. Construim tradiție și expertiză pentru generațiile viitoare.

 

SPIRITUL DE FAMILIE

Consumatorii, partenerii și angajații sunt familia noastră, o familie deschisă diversității de produse, servicii și chiar diversității de opinie. Știm să ascultăm, acceptăm greșelile, ne concentrăm pe muncă, ne sprijinim unii pe alții în efortul de a realiza binele companiei și al comunității în care trăim. Suntem o familie: de gospodari.

CURAJUL DE A INOVA

Lumea se schimbă și noi ne schimbăm odată cu ea. Învățăm, inspirăm, inovăm, ne adaptăm. Stimulăm creativitatea oamenilor noștri, îi ajutăm și îi motivăm să învețe continuu.

 

PASIUNEA PENTRU LUCRUL BINE FĂCUT

Ne construim viitorul în fiecare zi. Punem pasiune în ceea ce facem, suntem adepții lucrului bine făcut și afirmăm asta cu modestie și simplitate.

VIZIUNE

AGRICOLA își propune să fie cel mai puternic brand din industria cărnii, unul dintre cei mai importanți jucători din agribusiness-ul românesc. Obiectivele noastre sunt Top 3 producători de carne de pui și semipreparate din carne și Numărul 1 în piața salamurilor crud-uscate din România.

MISIUNE

Misiunea noastră este să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri. Produsele AGRICOLA şi serviciile ataşate acestora sunt etalonul bunăstării oamenilor, prin calitatea, diversitatea și creativitatea cu care le asigurăm adevărate «mese de poveste».