Gustul care face bine copiilor

Hrana e mai mult decât mâncare, iar pentru a putea susține recuperarea organismului e nevoie de alimente cât mai hrănitoare. Mai ales atunci când suferindul e un copil. 

Mai întâi de toate este sănătatea. De aceea am inițiat proiectul “Gustul care face bine”, parte a programului de responsabilitate socială Agricola, proiect implementat la Spitalul de Pediatrie Bacău.

Acest proiect înseamnă o bucătărie dotată modern pentru cantina spitalului, în care să fie gătite rețete hrănitoare și gustoase care să ajute  micuții să se pună cât mai repede pe picioare.

Intervenția pe meniul spitalului, pe modul de preparare și gătire este  realizată de Chef Cezar Munteanu. Un meniu corect din punct de vedere nutritiv dar și pe gustul micilor bolnavi este provocarea pe care ne-o asumăm. 

Iar dotarea bucătăriei, alinierea la normele și standardele legislative, îmbunătățirea condițiilor de preparare și servire a mesei, vin să întregească proiectul.

Acest proiect se va prelungi în anul 2020, în contextul în care clădirea Spitalului de Pediatrie Bacau intră într-un proces de reconsolidare/ renovare.