Salbac este cea mai importantă gospodărie unde se obțin salamuri crud-uscate din România și specialități fiert-afumate.

Instalaţiile de ultimă generaţie şi echipamente de preparare complet automatizate și conforme celor mai stricte reguli de siguranţă ne permit să preparăm bunătăţuri greu de egalat.

Specialităţile pregătite de gospodarii de la Salbac se bucură de prețuirea cumpărătorilor şi acest lucru se vede în cotele înalte de piaţă. Salamul de Sibiu autentic făcut de AGRICOLA la Salbac are denumire de origine protejată național și este neîntrecut ca rafinament și savoare , este lider de piaţă incontestabil.

Lanţul de producţie

La Salbac, salamurile și specialităţile noastre sunt pregătite în două fabrici modernizate şi amenajate la standarde europene .

Zi de zi, 20 de tone de bunătăţuri crud-uscate şi fiert-afumate sunt preparate sârguincios, din carne provenind de la animale și păsări crescute doar de noi.

Salamurile crud-uscate AGRICOLA sunt rezultatul cultivării responsabile a tradiţiei gospodarilor acestor locuri, abatorizarea şi procesarea cărnii pe aceste meleaguri fiind îndeletniciri vechi de peste 115 ani.

Tehnica folosită la prepararea produselor crud-uscate cu mucegai o folosim la Salbac încă din 1976. Desigur, tehnica este realizată cu cele mai noi tehnologii, pe o linie de producţie automatizată.

E drept că de-a lungul anilor am schimbat lemnul de stejar cu inoxul, însă rețeta, meșteșugul și gustul Salamului de Sibiu AGRICOLA autentic sunt neatinse.

Ne mândrim cu tezaurul nostru de preț atât în ţară, cât şi dincolo de hotare.