Calitate la cele mai înalte standarde
AGRICOLA respectă cele mai ridicate standarde de calitate şi siguranţă alimentară, iar acest lucru se reflectă în toate etapele lanţului de producţie şi vânzare.

Toate tehnologiile şi spaţiile în care ne desfăşurăm activitatea sunt acordate cu stricteţe la condiţiile igienico-sanitare impuse de Uniunea Europeană.

Certificări
Excelenţa gospodăriilor noastre a fost recompensată din partea TÜV Hessen (Germania) cu sprijinul partenerului său internațional SYSCERT, cu certificările SR EN ISO 22000:2018, SR EN ISO 9001:2015 si BS ISO 45001:2018 pentru managementul înalt al calităţii, sigurantei alimentului și sănătății și securității în muncă, iar DQS (Germania) ne-a răsplătit sârguinţa cu care am implementat standardele pentru siguranţa alimentului BRC – GFS:2018 si IFS Food:2017 precum si GC Mark (pentru puiul crescut lent) prin reînnoirea, fără zăbavă, a certificării.

AGRICOLA este unicul producător din România care a validat prin sistemul internaţional de certificare GC-MARK procesul de creştere lentă a Puilor Fericiţi. Acesta presupune că puii trebuie să fie crescuţi minim 56 de zile, că sunt hrăniţi cu cereale şi că trăiesc în ferme mici, cu densitate redusă, specifică unui astfel de produs. Certificarea GC-Mark atestă că produsul este validat conform celor mai înalte norme şi criterii de calitate pe tot lanţul de producţie.

Activitatea de depozitare, lotizare, transport si distributie efectuata de Operatorul Logistic Agricola este certificata conform standardului IFS Logistica:2017.

Certificarile BRC – Standard Global pentru Siguranta Alimentului, cu aplicare pentru retailerii din Regatul Unit al Marii Britanii si IFS Food – Standard Internaţional pentru Siguranţa Alimentului, de evaluare a furnizorilor de produse pentru comercianţii de marcă proprie cu aplicare pentru retailerii din Europa de Vest, reprezinta o garantie pentru legalitatea, siguranta si calitatea produselor Agricola si asigura credibilitatea acestora in piata.