Cine mănâncă împreună rămâne împreună

În cultura noastră, a găti pentru ceilalți înseamnă mai mult decât mâncare – este o formă de manifestare a afecțiunii, a generozității și a ospitalității noastre proverbiale.

Românii gătesc, însă, din ce în ce mai rar și mesele luate împreună cu toată familia au loc aproape numai de sărbători – stilul de viață modern înseamnă alimentație dezechilibrată, mâncat pe fugă, pe strada, în mașină sau în fața televizorului.

Apropierea și comunicarea dintre oameni scapă și ele printre degete, pe măsură ce ne întâlnim din ce în ce mai rar la masă.

Ce înseamnă, de fapt, a găti pentru cei dragi? Înseamnă a investi timp în pregătirea mâncării, înseamnă a arăta iubire și atenție pentru cei pentru care gătești, înseamnă timp de calitate cu cei pe care îi adori, înseamnă momente de creație puse în slujba familiei și prietenilor.

AGRICOLA aduce familiile și prietenii înapoi în jurul meselor bogate și sănătoase. Credem cu tărie în asta și mai credem că preparatele gustoase, de calitate, țin familia unită și că prietenii devin familie!

Cine mănâncă împreună rămâne împreună – este mesajul nostrum de suflet în noua campanie TV lansată de Agricola în debutul anului 2020.

Tu de câte ori ai mâncat împreună cu cei dragi, știi?