Al 65-lea magazin Agricola s-a deschis în Palas Mall Iași

Bucuresti, 1 iunie – Agricola Bacău a deschis ieri, 31 mai, un nou magazin în Iași, în cel mai select loc al momentului, complexul Palas Mall.

1

Cel mai nou magazin Agricola este situat în noul complex comercial, iar primii peste 1000 de oameni au trecut pragul acestuia în câteva ore de la inaugurare, pentru a profita de prețurile promoționale cu care au fost întâmpinați consumatorii Agricola. Aceștia au fost poftiți să deguste puiul Agricola copt la rotisor, Salamul de Sibiu, Cârnații țărănești, Jambonelul din piept de pui, Cordonul bleu, Frigăruile asortate  și Șnielul din piept de pui.

Carnea de pasăre, salamurile crud-uscate, specialitatile fiert-afumate, semipreparatele și lactatele sunt produsele comercializate de Agricola Bacău în magazinul proprii, produse recunoscute de altfel cu entuziasm  de vizitatorii prezenți la deschiderea celui mai modern complex comercial din Iași.

„Ne-am gandit să abordăm și acest gen de clienți, care alocă mai puțin timp gătitului și sunt pretențioși cu ceea ce mănâncă. Prin urmare, magazinul Agricola din Palas Mall își întâmpină clienții și cu o gamă variată de piese din carne de pui rotisate, perfecte pentru o masa caldă, semipreparate ideale pentru o cină rapidă și gustoasă, precum  și specialitati coapte la rotisor. Oferim astfel soluții rapide si la indemana pentru o alimentatie sanatoasa, odată cu  garanția calității, asigurate de tradiția și experiența companiei noastre”, a declarat Irina Comănescu, directorul rețelei de magazine Agricola Bacău

În următoarele zile, magazinul își asteaptă clienții cu prețuri promoționale, degustări și cu Pui Fericiți oferiți ca premii.

4

Noul magazin din Palas Mall Iasi este al 64-lea din rețeaua de retail Agricola, compania intenționând să ajungă la 75 pană la sfârșitul acestui an.

Al 66-lea magazin s-a deschis astazi, 1 iunie, în Piața Veterani, cartieul Militari din Bucuresti.

Potrivit strategiei de expansiune reţeua Agricola Bacău va creşte de la 43 de magazine, la 1 decembrie 2010, la un număr total de 170 de magazine in anul 2014, în condițiile unui climat economic stabil.

Pentru detalii:
Cristian Călin – Corporate PR Manager, pr@www.agricola.ro, 0743 108 459
Alexandra Ion – Communication Manager, alexandra.ion@r-g.ro, 0755.12.12.04

**********

Despre Agricola Bacău

Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.

În 2010, Agricola Bacău deţine 14% din piaţa cărnii de pui, este lider cu 19% din piaţa de semipreparate şi produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu Agricola Bacău este lider în total segment Salam de Sibiu comercializat în România cu 45% cotă de piaţă valorică în mai 2011.

Agricola Bacău este caracterizată în primul rând prin diversitate şi prospeţine, fiind singurul furnizor din România care oferă pieţei interne cele mai multe categorii de produse:

• carne de pui refrigerată
• preparate şi specialităţi din carne fierte afumate
• salamuri crud uscate
• semipreparate şi produse tip ready meal din carne şi vegetale
• ouă şi praf de ouă
Din Grupul Agricola Bacău fac parte: Agricola Internaţional SA, Salbac, SA, Europrod SA, Avicola Lumina- Constanţa SA, Aicbac SA, Comcereal SA, Suinprod Siret SA, Agricontruct SA, G.A. Nutriție Animală SA

Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este acela de inovator, în special în ce priveşte noi concepte de prezentare a produselor:
Agricola Bacău este prima companie care a lansat în România sortimentele din carne de pui ambalate la tăviţă cu cryofilm, după care această metodă de ambalare a fost preluată şi de alţi jucatori din piaţă.
Agricola Bacău este şi primul brand de carne de pui care şi-a asumat un demers de responsabilitate socială, lansând în anul 2006 conceptul BIOSECURIZAT prin care a explicat oamenilor cum se aplică un plan de biosecuritate, crescând încrederea populaţiei în carnea de pui autohtonă şi sensibilizând autorităţile în scopul luării unor măsuri necesare în momente grele.

În 2009, Agricola Bacău a lansat în premieră un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui, Puiul familist, ce se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare – un astfel de produs conceput cu grijă şi din grijă faţă de consumatori şi familiile lor.

În aprilie 2010, Puiul Antistres, comercializat în «tăviţa minune», unică în România, în care se şi găteşte, a reprezentat soluţia Agricola Bacău pentru gospodinele cu mai puţin timp liber.

În iulie 2010, Agricola Bacău a lansat Puiul Fericit, crescut în ferme mici, hrănit după o reţetă cu 80% porumb şi scos în aer liber, dedicat tuturor acelora care doresc să-şi amintească de gustul, culoarea şi savoarea puiului crescut la curte.

Agricola Bacău este şi primul producător de carne din România care, tot anul trecut,  a lansat o platformă on-line – www.creatordepofta.ro, dedicată informării consumatorilor în ceea ce priveşte o alimentaţie sănătoasă şi gustoasă, completată de inedit: puiul de la Agricola Bacău a plecat într-o călătorie în lume, unde va descoperi arome şi reţete noi pentru toţi cei care iubesc gustul cărnii de pasăre. Astfel, patru reprezentanţi ai on-line-ului românesc, Bobby Voicu, Adrian Hădean, Cristian China şi Dan Silviu Boerescu, oferă gurmanzilor reţete de pui din întreaga lume.