Grupul Agricola in presa

Suntem un grup de gospodarii strâns unite, care lucreaza laolalta pentru a le oferi românilor prospeimea produselor de gospodarie, asa cum au cunoscut-o de când lumea si asa cum înca o râvnesc.

Suntem primul si singurul grup de firme din România care ofera carne de pasare, salamuri crud-uscate si preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals si semipreparate, oua si praf de oua la cele mai ridicate standarde de sigurana si neîntrecuta prospeime.

Pentru noi, prospeimea e de aur, asa ca ne mândrim cu faptul ca strabate întregul nostru lan de producie – de la animalele crescute în sigurana si cu sim de raspundere pâna la ingredientele de soi pentru preparatele care ne poarta numele si renumele de mai bine de jumatate de veac.

Pentru ca, de peste 50 de ani, hranita cu responsabilitate si multa sarguina, gospodaria noastra a obinut mai mult ca oricine. Am reusit sa punem la lucru, laolalta, tradiia i valorile înaintailor, tehnologia moderna în care am investit continuu i ambitia de a mentine prospeimea si calitatea produselor noastre. Noi, Agricola am definit astfel un nou etalon al bunastarii alimentare, am introdus modelul afacerii responsabile în firea românilor gospodari, am inovat pe piaa carnii i a preparatelor din carne de cea mai buna calitate si am cârmuit neostenit oameni, ca un mentor adevarat.