Agricola Bacău relansează crenvurştii din carne proaspătă. Foarte proaspătă!

Bucureşti, 9 septembrie 2010 – Agricola Bacău relansează în această toamnă cele 3 sortimente de crenvurşti fabricate la Salbac SA – companie din cadrul Grupului de firme care deţine o fabrică de preparate din carne fierte – afumate şi o fabrică ultramodernă specializată în salamuri crude uscate.

Cele 3 noi sortimente, Crenvurşti din Piept de Pui, Crenvurşti Puişor şi Crenvurşti de Porc, potrivit estimărilor, vor creşte cu peste 35% vânzările actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacău.
Materia primă din care sunt făcuţi noii crenvurşti de la Agricola Bacău provine din fermele proprii – carnea proaspătă de pui, având calitate garantată.

Lansarea noilor sortimente de crenvurşti este susţinută de o campanie ATL dezvoltată de  Papaya Advertising: „Ne plac produsele care au ceva de spus. Şi proiectele care nu sunt uşoare, ale căror soluţii nu sunt «la prima mâna». Campania de lansare a crenvurştilor Agricola Bacău e unul dintre ele: este o marca puternică în categoria carne de pui, însă lupta din categoria de mezeluri e dominată de alte mărci. Aşa că am creat o campanie neobişnuită pentru categorie. Campania accentuează într-un mod neaşteptat beneficiul diferenţiator al crenvurştilor Agricola Bacău: sunt făcuţi din carne proaspătă de pui, din fermele proprii”, arată reprezentanţii Papaya Advertising.