Agricola Bacău lansează un produs inovator pe piaţa românească de carne de pui: Puiul familist – cu 2 pulpe pentru copii şi 2 pentru părinţi

Bacău, 21 august 2009 – Agricola Bacău lansează în premieră o formulă inedită de prezentare a unui produs pe piaţă românească de carne de pui, incluzând într-un singur pachet un pui cu patru pulpe.

Puiul familist este rezultatul îmbinării experienţei şi tradiţiei cu inovaţia specialiştilor Agricola Bacău în scopul realizării de noi reţete şi forme de ambalare pentru o alimentaţie echilibrată şi potrivită stilului de viaţă al consumatorului.

Puiul familist este unic tocmai prin noutatea conceptului, oferind în acelaşi pachet pe lângă puiul grill încă două pulpe, fiind conceput special pentru nevoile unei familii cu doi copii. Statisticile înregistrate după anul 1990, indică mărimea medie a unei gospodării din România la 3,07 membri, iar 35,2% din totalul familiilor au doi copii.

„Agricola Bacău a lansat în ultimul timp formule inovatoare şi sofisticate de prezentare a produselor bazate pe un studiu atent al nevoilor şi obiceiurilor celor care ne cumpără. Puiul familist este cel mai nou rezultat al acestei preocupări constante pentru consumatorii noştri şi al strategiei de dezvoltare şi diversificare a ofertei noastre în calitate de lider al pieţei româneşti de carne de pui.” declara dl. Grigore Horoi, preşedintele Grupului de firme Agricola Bacău.

Puiul familist, cu două pulpe pentru părinţi şi două pentru copii, de la Agricola Bacău este deja prezent în oferta reţelelor de tip hiper şi supermarket, cash&carry şi discounter şi are un preţ mediu de 9,99 lei pe kilogram.

Puiul Familist rezolva certurile în familie!

Conform unor studiu iniţiat în rândul consumatorilor de către Agricola Bacău, motivele disputelor frecvente în familie se rezumă uneori la „cine pune mâna pe telecomanda”, „cine intră primul la baie” sau „cine renunţă la copanul de pui”.

Atunci când vine vorba de masă în familie, părinţii au un comportament altruist în raport cu copiii, cedându-le mereu cea mai bună parte dintr-un fel de mâncare sau împărţind propria porţie cu ei. „Într-o familie cu peste trei membri, copiii de obicei îşi dispută mâncarea între ei din dorinţa de a fi mereu pe primul loc, în timp ce părinţii îşi sacrifică din porţia lor pentru a-i mulţumi”, spune Edmond Dumitru, psihoterapeut.

Este pentru prima oară când o astfel de oferta intră pe piaţă, noul produs incluzând într-un singur pachet un pui cu patru pulpe, atât pentru părinţi cât şi pentru copii. De acum, mamele pot găti mai multe feluri de mâncare dintr-un singur pui şi toţi membrii familiei se pot bucură de calitatea şi gustul produsului oferit de Agricola Bacău.