Agricola Bacău lansează Sav’Or

Cu îndrăzneala caracteristică, Agricola Bacău a lansat, în septembrie 2006, brandul Sav’Or şi gama de produse pre-gătite din carne şi vegetale.

Agricola Bacău a deschis astfel o nouă categorie pe piaţa românească, Sav’Or fiind prima marca autohtonă de produse pre-gătite. Gama Sav’Or se adresează unui nou tip de public, cu un stil de viaţă modern. Consumatorul Sav’Or trăieşte în mediul urban, este tânăr, dinamic, grăbit, cu foarte puţin timp la dispoziţie, dar foarte pretenţios cu ceea ce mănâncă. Totul, din dorinţa de a câştigă mai mult timp şi energie pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru el. „Totul se mişcă mult mai repede în lumea de astăzi.

Din ce în ce mai mulţi oameni se dedică carierei şi, de aceea, îşi preţuiesc foarte mult puţinul timp liber pe care îl au.

Agricola s-a gândit la toţi aceşti oameni şi îi ajută să mănânce savuros şi cu un minim de efort bucate pre-gătite «că la carte» de maeştrii bucătari Sav’Or”, declara Gheorghe Antochi, preşedintele Grupului de firme Agricola Bacău.