Agricola Bacău a lansat în premieră Salamul de Sibiu – Coniac – Ediţie de colecţie

Bacău, 17 decembrie 2009 –Agricola Bacău a lansat special pentru perioada Sărbătorilor de iarnă un produs nou, distinct în totalitate pe piaţa salamurilor crude uscate din România: Salamul de Sibiu – Coniac – Ediţie de Colecţie.

Potrivit tehnologilor de la Salbac SA – companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacău şi a echipei de marketing, povestea salamurilor crude uscate de la Agricola Bacău îşi proiectează cu originalitate tradiţia unicităţii într-o perspectivă aşteptată de exploratorii moderni.

„Dacă esti un «căutător» de gusturi şi arome cu acest sortiment deosebit poţi descoperi cotloane nebănuite ale simţurilor – pe scurt, noi satisfacţii – spune Carmen Gavrilescu, Marketing Manager. Special pentru acest tip de consumatori, Agricola Bacău a combinat cu îndrăzneală robusteţea cărnii de porc cu rafinamentul inconfundabil al coniacului românesc. Rezultatul: un Salam de Sibiu de colecţie”.

Maturarea timp de 90 de zile, atent dirijată şi mucegaiul nobil utilizat au conferit, prin certitudinea experienţei echipei Salbac, un gust unic, satinat, dedicat tuturor celor care onorează Agricola Bacău prin rigoarea aşteptărilor lor: adevăraţii cunoascători.

Salamul de Sibiu – Coniac – de la Agricola Bacău este comercializat în reţelele internaţionale de tip hiper şi supermarket, precum şi în magazinele Agricola Bacău însă, asemenea unui produs valoros, de colecţie: într-o ediţie limitată.

Agricola Bacău deţine încă din această vară poziţia de lider în total segment Salam Sibiu comercializat pe piaţa din România.

Salamul de Sibiu fabricat în Bacău pleacă fără întrerupere spre cunoscători din 1976, fiecare baton fiind gata de comercializare după o perioadă de atentă maturare de 90 de zile.
Reţeta tradiţională, românească, în care ingredientele naturale sunt păstrate într-o formă veritabilă, fără adaosuri, numai din carne macră şi slănină tare, îmbinate cu condimente tradiţionale, afumarea naturală cu lemn de esenţă tare, stagionarea îndelungată şi mucegaiul nobil utilizat concretizează gustul unic al acestui produs preţios.

Cristian CĂLIN
Corporate PR Manager