Foarte adesea, cand e vorba despre mancare (fie ca a concepe mancarea e job-ul tau, fie ca o achizitionezi ori doar o pregatesti pentru cei dragi, apropiati) cei mai multi vorbesc despre grija, pasiunea, dragostea care insoteste tot acest demers de apropiere dintre oameni. A pregati mancarea, indiferent din ce postură, inseamnă a iubi, a hrăni cu energie însasi viata. Înseamnă momente de pret, care ne aduc impreuna si ne tin impreuna.
 
La urma urmei, a face mancare de calitate, sanatoasa si apetisanta e un act de credinta. Si tocmai de aceea noi, la AGRICOLA, avem credinta lucrurilor durabile, sanatoase, menite sa aduca vietii un plus de calitate si de confort. Ori, astfel de demersuri pot fi menținute in linia unor standarde inalte doar prin pasiune si rigurozitate, creativitate si – evident – verificari constante ale muncii noastre. Este si motivul pentru care, periodic, inscriem cele mai de pret specialitati AGRICOLA in concursuri internationale care masoara in mod obiectiv calitatea realizarilor noastre, iar anul 2020 ne-a readus confirmarea valorii prin premiile obținute la doua dintre cele mai prestigioase concursuri gastronomice internationale.
 
Astfel, la ediția din acest an a Monde Selection, Salamul de Sibiu, Salamul Levant si Babicul AGRICOLA au obținut Silver Award, iar Puiul Fericit și Cocoselul de Padure AGRICOLA au fost premiate cu Gold Award din partea unui juriu international format din 70 de experti internationali (chefi bucatari cu stele Michelin, nutritionisti, dieteticeni). Specialitățile noastre si-au dovedit calitatea inaltă fiind supuse analizelor chimice si bacteorologicee in laboratoare certificate, unde s-au urmarit lista de ingrediente, informatiile nutritionale, descrierea proprietatilor active – peste 20 de parametrii diferiti.         
 
De asemenea, in cadrul concursului ITQI (International Taste & Quality Institute) 2020, de la Bruxelles, specialitățile Salam de Sibiu, Puiul Fericit, Cocosel de Padure AGRICOILA si Oul Supererou au adjudecat titlul Superior Taste Award, juriul format din cei mai prestigioasi membrii ai organizatilor internationale de gastronomie acordand fiecaruia dintre produsele noastre cate doua stele de aur si dreptul legitim de a le purta pe eticheta ca dovadă a calității inalte si gustului deosebit. 
 
Pretuirea acordata de consumatorii nostri care ne aleg in fiecare zi la raft precum si confirmarile maestrilor internationali ne indreptatesc sa afirmam cu toata credinta: da, avem cea mai premiata gama de specialitati crud-uscate din Romania! Da, suntem promotorii calitatii prin introducerea puiului cu crestere lenta pe piata interna si dezvoltarea acestui segment nou! Da, incurajam cu tot sufletul momentele de pret petrecute mancand impreuna!